Spoznajte výhody pitia teplej vody s MEDOM: Dámy, toto je zlatý elixír pre ženské telo!

Odporúča sa dopriať si tento nápoj na lačno hneď ráno, aby zahrial, naštartoval metabolizmus a mohol priniesť vášmu telu viac zdravotných ...

Odporúča sa dopriať si tento nápoj na lačno hneď ráno, aby zahrial, naštartoval metabolizmus a mohol priniesť vášmu telu viac zdravotných benefitov.

Fotogaléria

Aké sú zdravotné výhody pravidelnej rannej konzumácie teplej medovej vody?

Vďaka antibakteriálnym vlastnostiam medu ochráni organizmus pred infekčnými chorobami, zlepšuje celkovú imunitu, tiež znižuje frekvenciu a silu kašľa.

Sila týchto čajov vás prekvapí: V otázke ŠTÍHLOSTI a zdravia dokážu hotové zázraky! Zobraziť článok

Podporuje chudnutie, spaľovanie tukov, zlepšuje tráviaci systém, pretože priaznivo pôsobí na črevné baktérie a stimuluje vyprázdňovanie. Predchádza problémom s podráždeným žalúdkom a pocitom nafúknutého brucha.

Skvele hydratuje celé telo, čím priaznivo pôsobí aj na ostatné vitálne funkcie, ktoré začnú pracovať oveľa efektívnejšie. Nápoj vyplavuje z tela škodlivé toxíny. Už po týždni sa to prejaví aj na jasnejšej a žiarivejšej pokožke. Rýchlejšie sa zbavíte akné, modrín, opuchov či zápalov pokožky. Navyše, redukuje škvrny na pokožke a jazvy.

Vyhnite sa vyrážkam a zápalom po holení: Na toto si dajte v intímnych zónach POZOR a tešte sa z hebkej a zvodnej pokožky! Zobraziť článok

Plus bonus pre náš „alkoholický región“: Dokáže zmierniť príznaky kocoviny, pretože vedecké štúdie dokazujú, že med znižuje koncentráciu alkoholu v krvi.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});