Máte tmavé kruhy a opuchnuté oči? Ak napriek spánku a oddychu NEMIZNÚ, skúste zabojovať týmito potravinami

V oboch prípadoch sa nejedná o lákavý vzhľad. Pokiaľ je to zapríčinené iba únavou a vyčerpaním, dá sa tomu ľahko predísť oddychom, no ...

V oboch prípadoch sa nejedná o lákavý vzhľad. Pokiaľ je to zapríčinené iba únavou a vyčerpaním, dá sa tomu ľahko predísť oddychom, no ani ten nezaberá vždy. Skúste zabojovať vhodným jedálničkom.

Fotogaléria

Často si ukrajujeme z nočného spánku, vystavujeme sa stresu a ráno s nemilým prekvapením zisťujeme v zrkadle, že naše oči vyzerajú ako po prehýrenej noci. Na vine môže byť ale aj nedostatok živín (či dokonca plač). Dá sa to síce sporadicky zakryť kozmetikou, ale to celý problém iba maskuje a nerieši. Pomáha iba oddych a pár chutných pomocníkov z oddelenia ovocia a zeleniny.

Čo sa stane s vaším telom, keď PRESTANETE jesť vajíčka? Dramatické zmeny už za niekoľko týždňov: TOTO by ste určite nečakali! Zobraziť článok

Šalátová uhorka

Vďaka vysokému obsahu vody (96 %) úspešne hydratuje našu pokožku.  Kvôli živinám ju nemusíte ani šúpať, stačí len dôkladne umyť. Jej konzumácia pomáha s tvorbou dôležitého kolagénu. K priaznivým estetickým účinkom patrí aj pomoc pri nerovnomernom tónovaní pleti. Uhorka je navyše bohatá na vlákninu a vitamíny A, C, E K, obsahuje antioxidanty a pôsobí proti starnutiu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});