Tajomstvo štíhlosti Victorie Beckham nie je iba v DRINE: Túto potravinu úplne vylúčila zo svojho jedálnička! A aha, aj toto odmieta jesť

Takmer päťdesiatka na krku, doma štyri deti a predsa je stále úžasne štíhla. Dôležitá je hlavne sebadisciplína, ktorú má speváčka a podnikateľka ...

Takmer päťdesiatka na krku, doma štyri deti a predsa je stále úžasne štíhla. Dôležitá je hlavne sebadisciplína, ktorú má speváčka a podnikateľka prepracovanú k dokonalosti.

Fotogaléria

Victoria Beckham (49) má nielen skvelú genetiku, ale bez vlastnej pomoci by tak dobre určite nevyzerala. V tomto ohľade je na seba veľmi prísna. Manželka bývalého anglického futbalistu Davida Beckhama denne niekoľko hodín cvičí a stále dodržiava diétu.

Deň začína veľmi skoro. Vstáva o pol šiestej a prebehne sa na bežiacom páse aspoň 7 kilometrov. Na zahriatie kombinuje rýchlu chôdzu, beh a jogging. Potom na hodinu nastupuje osobný tréner, s ktorým precvičí všetky svaly.

Victoria Beckham
Victoria Beckham DOLE BEZ: Ako kombinuje trend „nahých pančúch“? To budete pozerať! Zobraziť článok

Pol hodinu sa zameriava na silu rúk a nôh, tento tréning zakončí posilňovacími sériami. Každodenné cvičenie vynecháva v iba naozaj výnimočných prípadoch, rada dodržiava svoje presne stanovené pravidlá.   

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});