Veľký beauty horoskop: Ako vyzerá SPRÁVNA starostlivosť o pleť podľa znamenia?

Rutinná starostlivosti o pleť musí fungovať, či už máte času viac alebo menej. Aké skrášľovacie rituály sú vám z astrologického hľadiska ...

Rutinná starostlivosti o pleť musí fungovať, či už máte času viac alebo menej. Aké skrášľovacie rituály sú vám z astrologického hľadiska "určené" a ktorými produktami by ste sa mali rozhodne zásobiť?

Fotogaléria

Baran: Keď je čas dôležitý

Základnými kozmetickými prípravkami pre aktívneho Barana sú dezodorant a svieža vôňa. Všetko ostatné by malo byť praktické a rýchle, ranný čas v kúpeľni je predsa obmedzený. Žena v znamení Barana uprednostňuje krátky účes, ktorý sa ľahko udržiava, ideálny make-up pre ňu predstavuje podkladová báza a púder.

Dávno zabudnutý kozmetický prípravok navždy zmení vašu rutinu! Naše staré mamy dobre vedeli, prečo mať vždy po ruke... Zobraziť článok

Žena Baran je v podstate priekopníčkou. Hoci produkty osobnej starostlivosti nie sú na prvom mieste jej nákupného zoznamu, je dobre informovaná o beauty novinkách a často je prvá, ktorá ich vyskúša. Samozrejme iba v prípade, že vyhovujú jej životnému štýlu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});