Syndróm rytiera: POZOR, nemá to nič spoločné so skutočnou láskou! Prečo môže byť toxické, ak váš partner robí pre vás všetko?

Rytiersky syndróm sa spočiatku javí ako z rozprávky. Konečne ste našli človeka, ktorý vás podrží. Ale buďte opatrní! Nie každá rozprávka ...
  • Zdroj: Getty/Aja Koska

Rytiersky syndróm sa spočiatku javí ako z rozprávky. Konečne ste našli človeka, ktorý vás podrží. Ale buďte opatrní! Nie každá rozprávka sa končí večným šťastím.

Rytier na bielom koni. Koľko filmov a ľúbostných románov vám ho ukázalo? Keď vás nájde, bude všetko v poriadku. Dosiahnete šťastný koniec. No s ním aj koniec romantiky z filmu a literatúry. V skutočnosti všetko pokračuje. A vôbec to nemusí byť ružové. 

undefined
Držte krok s dobou: 5 zlatých pravidiel moderného randenia! Poznáte všetky? Zobraziť článok

Možno to niektorí z vás poznajú z vlastnej skúsenosti. Občas niekoho stretnete a máte pocit, že to je zázrak. Máte dočinenia s človekom, ktorý sa k vám správa tak, ako to poznáte len z rozprávok. Ste doslova nosení na rukách. V podstate je to úžasná ingrediencia pre partnerstvo. Ale len za predpokladu, že tento vzťah pozostáva z dávania a prijímania. A toto dávanie sa robí zo správnych dôvodov.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});