Spoznajte výhody pitia teplej vody s MEDOM: Dámy, toto je zlatý elixír pre ženské telo!

Odporúča sa dopriať si tento nápoj na lačno hneď ráno, aby zahrial, naštartoval metabolizmus a mohol priniesť vášmu telu viac zdravotných ...

Odporúča sa dopriať si tento nápoj na lačno hneď ráno, aby zahrial, naštartoval metabolizmus a mohol priniesť vášmu telu viac zdravotných benefitov.

Fotogaléria

Med je už tisícročia pokladaný za skutočný prírodný zázrak a liek. Je nielen chutný, ale aj veľmi zdravý. Téme sa venoval aj web bebeautiful.in.

Patrí medzi tzv. superpotraviny, zo všetkých prírodných produktov má najvyšší a vyvážený obsah základných cukrov a širokú škálu zložených cukrov, ktoré sú pre organizmus nevyhnutné a zároveň obsahuje nespočetné množstvo vitamínov, minerálov, enzýmov a liečivých látok s antibakterálnym, antioxidačným, imunostimulačným a zotavujúcim účinkom.

Rýchla pomoc na každý deň: Pripravte si najlepšie čaje proti bolesti hrdla! Zobraziť článok

Sám o sebe je med sterilnou látkou, lebo svojim zložením znemožňuje množenie mikroorganizmov, preto je jednou z mála prirodzene trvanlivých potravín.

Príprava nápoja je jednoduchá. Do vysokého pohára s teplou vodou pridajte len jednu čajovú lyžičku medu a trochu citrónovej šťavy.

Čím je tento nápoj taký prospešný? Čítajte na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});