Dámy, našli sme pre vás niečo lepšie ako drahé krémy: 3 SLADKOSTI, ktoré dokážu účinne zabojovať s VRÁSKAMI

Objavili sa prvé vrásky na vašej tvári, túžite po bezchybnej pleti? Nesiahajte po drahých krémoch, nerezervujte si termín na estetickej ...

Objavili sa prvé vrásky na vašej tvári, túžite po bezchybnej pleti? Nesiahajte po drahých krémoch, nerezervujte si termín na estetickej klinike, radšej sa poobzerajte v kuchyni, ktorá skrýva skvelých pomocníkov.

Fotogaléria

Poznáme ženy, ktoré dokážu dlhé minúty hľadať v drogériách tie najlepšie masky na tvár, ale aj také, ktoré pri prvej vráske bežia na botulotoxin na vrásky alebo na kyselinu hyalurónovú.

Áno, pomôže to – akurát pri botoxe môžete zabudnúť na prirodzenú mimiku tváre, pri kyseline sa zase pripravte na to, že vaša peňaženka bude ešte ľahšia ako pri botoxe. My vám prinášame prirodzenejšiu a oveľa lacnejšiu pomoc na peknú pleť a eliminovanie vrások. Vyskúšajte!

3 dôvody, PREČO to nepreháňať s výplňami: Dievčatá, majte mieru, ináč budete spuchnuté a zdeformované, tvrdí známa lekárka Zobraziť článok

Čokoláda

Táto dobrota nielenže stimuluje krvný obeh, no aj zabraňuje tvorbe vrások a vyhladí pleť. Zabudnite však na to, že si na nej pochutíte, radšej si pripravte účinnú masku.

Ako na to?

Roztopte 50 gramov čokolády, pridajte do roztopenej zmesi 1 polievkovú lyžicu olivového oleja a vychladnutú zmes neneste na tvár. Po 15 minútach ju opláchnite vlažnou vodou. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});