Jane Fonda dostala KRÁSNY DARČEK už pred Vianocami: Čo tak veľmi potešilo a dojalo legendárnu herečku?

Počas sviatkov si všetci navzájom želáme hlavne zdravie. Lebo to je popri ostatných materiálnych daroch naozaj to najdôležitejšie.

Počas sviatkov si všetci navzájom želáme hlavne zdravie. Lebo to je popri ostatných materiálnych daroch naozaj to najdôležitejšie.

Fotogaléria

Nie je to prvýkrát, čo musela bojovať so smrteľnou chorobou: v roku 2010 jej diagnostikovali rakovinu prsníka a v roku 2018 jej objavili nádorové bunky v perách, ktoré si chirurgicky odstránila. Jane sa nevzdala, a s ochorením bojovala ako mohla. 

Zo zlepšujúcim sa aktuálnym zdravotným stavom sa opäť pustila do eko aktivizmu, ktorého je dlhoročne aktívnou členkou.

Martina Kavalírová s manželom
Rozprávka bez šťastného konca: Ste smrteľne chorý a dostávate 300 eur mesačne, hovorí Martina, ktorá sa stará o manžela s ALS Zobraziť článok

Jane Fonda je americká herečka, spisovateľka, politická aktivistka, bývalá modelka a cvičiteľka. Je trojnásobnou matkou a dvojnásobnou babičkou. Trojité skóre má v aj počte rozvodov – francúzsky režisér a publicita Roger Vadim (od 1965-1973), americký politik a aktivista Tom Hayden (od 1973-1990) a americký mediálny magnát Ted Turner (od 1991-2001).

Od roku 1960 stvárnila množstvo nezabudnuteľných filmových postáv, v krátkosti len spomenieme Barbarella, Finty Dicka a Jane, Návrat domov, Klute, Od deviatej k piatej, Apartmán v Kalifornii, Diabolská svokra či Dámsky klub. Druhé pokračovanie skvelého filmu je už pripravené, do kín prichádza na budúci rok. 

S krásnou "Emmanuelle" sa život nemaznal: Poznačil ho alkohol, drogy, sex aj násilie, zabila ju zákerná rakovina! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});