Jane Fonda dostala KRÁSNY DARČEK už pred Vianocami: Čo tak veľmi potešilo a dojalo legendárnu herečku?

Počas sviatkov si všetci navzájom želáme hlavne zdravie. Lebo to je popri ostatných materiálnych daroch naozaj to najdôležitejšie.

Počas sviatkov si všetci navzájom želáme hlavne zdravie. Lebo to je popri ostatných materiálnych daroch naozaj to najdôležitejšie.

Fotogaléria

Herečka Jane Fonda (84) na svojom webe potešila svojich najbližších aj fanúšikov správou, že jej rakovina zo septembra 2022 je na ústupe.

Minulý týždeň mi môj onkológ povedal, že moja rakovina je v remisii a môžem prerušiť chemoterapiu. Cítim sa tak požehnaná, taká šťastná. Ďakujem vám všetkým, ktorí ste sa modlili a posielali mi dobré myšlienky.“ Remisia neznamená, že sa onkologický pacient vyliečil, ale to, že nádorový proces ustupuje.

Jane Fonda
Smutná správa z Hollywoodu: Oscarová herečka má rakovinu! Zobraziť článok

Na jeseň jej bol diagnostikovaný Non-Hodgkinov lymfóm (rozšírenejší druh zhubného nádoru lymfatického systému) a začala s liečbou, ktorej súčasťou bola aj chemoterapia.

Som obzvlášť šťastná, pretože zatiaľ čo moje prvé 4 chemoterapie boli pre mňa dosť ľahké, len pár dní som bola unavená, posledná chemoterapia bola drsná a trvala 2 týždne, takže bolo ťažké niečo robiť.“ Pokračovanie na ďalšej strane.

Najskôr vás "len" svrbí koža: Rakovina prsníka kosí stále viac Sloveniek, zistite, či ste ohrozená Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});