Celebritné krásky so zlomeným srdcom, ktoré sa naučili opäť milovať: Dnes sa už šťastne usmievajú!

V ostatných rokoch naberajú rozchody a rozvody na obrátkach. Nevyhýbajú sa ani ostro sledovaným hviezdam šoubiznisu,  ktoré občas zaskočia ...

V ostatných rokoch naberajú rozchody a rozvody na obrátkach. Nevyhýbajú sa ani ostro sledovaným hviezdam šoubiznisu, ktoré občas zaskočia v tej najnevhodnejšej chvíli.

Fotogaléria

Smútok, sklamanie a zrada partnera bolia každú. V tomto sú si všetky rovnaké, od bežnej smrteľníčky po oslavované ženy, po ktorých túžia milióny mužov. Aj nasledujúce známe hviezdy zažili (nejedno) sklamanie, ale prekonali to, aby dali šancu prísť novým možnostiam. 

10 celebritných párov, o ktorých ste nevedeli, že spolu v minulosti RANDILI: Cher šokovala, Tom Cruise sa môže červenať! Zobraziť článok

Katy Perry

Už po 14 mesiacoch manželstva sa s britským komikom Russelom Brandom rozviedli. O svojom úmysle ju informoval mimoriadne zbabelo, iba prostredníctvom SMS. Obľúbená speváčka prezradila, že dostala od neho správu, že sa s ňou 31.12.2011 rozvádza.

Katy si však po smutnom období sama uvedomila, že to bol nakoniec dobrý nápad sa rozísť, pretože neboli s bývalým manželom na „rovnakej vlne“. Dnes tvorí šťastnú rodinu s hercom Orlandom Bloomom, a ich spoločnou dcérkou Daisy.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});