Premena domácnosti RÝCHLO a LACNO? Tu je 7 nápadov, ako z nudnej miestnosti vytvoriť dych berúci priestor

Túžite po pestrých kvetoch, farbách, svetle a radi by ste nechali za sebou všetok ten balast minulého roka? Pustite sa do toho!

Túžite po pestrých kvetoch, farbách, svetle a radi by ste nechali za sebou všetok ten balast minulého roka? Pustite sa do toho!

Fotogaléria

5. Lepiaca fólia na nevzhľadné predné strany

Bez ohľadu na to, či ide o kuchynskú skriňu alebo šatník, môže sa stať, že nábytok síce splní svoj účel, ale zlyhá, pokiaľ ide o vzhľad. Je čas to zmeniť! A najlepšie s lepiacimi fóliami na čelá nábytku. Poskytovateľov je nespočetné množstvo, stačí si vybrať.

Funguje to takto: prednú plochu, ktorú chcete oblepiť, dôkladne očistite a počkajte, kým úplne nevyschne. Potom fóliu nastrihajte tak, aby presne sedela a prilepte ju na prednú stranu nábytku. Jednoduché, však?

Vďačné IZBOVÉ RASTLINY, ktoré vedia prežiť v (takmer úplnej) tme: Zeleň vám rozžiari miestnosti! Zobraziť článok

6. Zaveste nové obrazy

Vec, ktorú by ste mali robiť zas a znova, je výmena obrazov, či iných dekorácií na stenách. Trvá to menej ako päť minút a výsledok je wow! Najlepšie je vytvoriť priečinok, do ktorého zbierate svoje obľúbené obrázky v dobrej kvalite. Takže môžete nechať tlačiť, miešať a spájať stále nové kombinácie obrázkov.

7. Premaľujte steny alebo nábytok

Naozaj sa chcete v roku 2023 na niečo odvážiť? Potom vymaľujte stenu vo svojom byte v „červenom latexe“. Bez srandy, tak sa volá jedna z nových trendových farieb roka. S touto intenzívnou farbou je najlepšie kombinovať veľa bielej alebo klasickej námorníckej modrej. Alebo namaľujete jeden kus nábytku iba v žiarivom odtieni červenej. Tak čo, skúsite?

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
Najštýlovejší kabát tejto zimy? Jednoznačne SCOAT! Zistite, ako vyzerá kúsok, ktorý musíte mať
Najštýlovejší kabát tejto zimy? Jednoznačne SCOAT! Zistite, ako vyzerá kúsok, ktorý musíte mať Zobraziť článok...
Kravata je späť! Ako a s čím ju nosiť? Takto si ju ľahko a EFEKTNE nastajlujú aj začiatočníčky
Kravata je späť! Ako a s čím ju nosiť? Takto si ju ľahko a EFEKTNE nastajlujú aj začiatočníčky Zobraziť článok...
Nový NÁDHERNÝ trend vám dodá ženskosť: Tento vlasový doplnok si zamilujete, pristane krátkym aj dlhým účesom!
Nový NÁDHERNÝ trend vám dodá ženskosť: Tento vlasový doplnok si zamilujete, pristane krátkym aj dlhým účesom! Zobraziť článok...
Vynaliezavý lesbický pár zaskočil španielsku cirkev svadbou: Ich šťastie trvalo len krátko, to, čo sa dialo potom, je ako ZLÝ SEN!
Vynaliezavý lesbický pár zaskočil španielsku cirkev svadbou: Ich šťastie trvalo len krátko, to, čo sa dialo potom, je ako ZLÝ SEN! Zobraziť článok...
Syndróm rytiera: POZOR, nemá to nič spoločné so skutočnou láskou! Prečo môže byť toxické, ak váš partner robí pre vás všetko?
Syndróm rytiera: POZOR, nemá to nič spoločné so skutočnou láskou! Prečo môže byť toxické, ak váš partner robí pre vás všetko? Zobraziť článok...
Ako sa zbaviť NEPRÍJEMNÉHO svrbenia pokožky hlavy? Existujú efektívne riešenia, ktoré vám uľavia. Kočky, nepodceňujte ich!
Ako sa zbaviť NEPRÍJEMNÉHO svrbenia pokožky hlavy? Existujú efektívne riešenia, ktoré vám uľavia. Kočky, nepodceňujte ich! Zobraziť článok...
Máte s partnerom zdravý a pevný vzťah? Presvedčte sa! TOTO sú 3 jasné znaky, že vaša láska vydrží
Máte s partnerom zdravý a pevný vzťah? Presvedčte sa! TOTO sú 3 jasné znaky, že vaša láska vydrží Zobraziť článok...
Strategická neschopnosť ALEBO keď sa partner vyhýba domácim prácam: POZOR, nemôžete robiť všetko SAMA, zničíte si vzťah!
Strategická neschopnosť ALEBO keď sa partner vyhýba domácim prácam: POZOR, nemôžete robiť všetko SAMA, zničíte si vzťah! Zobraziť článok...
Obklopujú vás energetickí UPÍRI? Možno si za to môžete sami! Toto sú 3 dôvody, prečo priťahujete negatívnych ľudí
Obklopujú vás energetickí UPÍRI? Možno si za to môžete sami! Toto sú 3 dôvody, prečo priťahujete negatívnych ľudí Zobraziť článok...
Ďalšie články
});