Nový NÁDHERNÝ trend vám dodá ženskosť: Tento vlasový doplnok si zamilujete, pristane krátkym aj dlhým účesom!

Malá stužka môže znamenať veľký rozdiel! Je to par excellence doplnok na jeseň a čo je najlepšie, prospeje všetkým dĺžkam!
  • Zdroj: Pexels/ Daniel Kondrashin

Malá stužka môže znamenať veľký rozdiel! Je to par excellence doplnok na jeseň a čo je najlepšie, prospeje všetkým dĺžkam!

Na jeseň môžu byť veci opäť hravé a romantické – aspoň pokiaľ ide o účesový doplnok. Okrem veľkých sponiek, zamatových čeleniek a hodvábnych šatiek sa teraz do účesových trendov dostal aj ďalší doplnok: malá, no krásna mašlička do vlasov. Tie aktuálne môžete vidieť aj na hviezdach na červenom koberci či na Fashion Weeku. 

V šoubiznise nie sú jemné vlasy žiadnou novinkou.
Máte jemné vlasy? Kašlite na dlhé pramene, buďte štýlová s krátkym strihom! Toto sú TOP ÚČESY presne pre vás inšpirované celebritami Zobraziť článok

Hviezda “The Crown” Vanessa Kirby (35) napríklad nedávno ukázala, ako sa dá mašľa integrovať do elegantného drdola. Na Fashion Week v Paríži si k elegantným čiernym čipkovaným šatám obliekla prísny a uhladený účes s čiernou čelenkou do vlasov. Malá mašlička už bola pripevnená na gumičke, čo môže za určitých okolností uľahčiť styling.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});