Premena domácnosti RÝCHLO a LACNO? Tu je 7 nápadov, ako z nudnej miestnosti vytvoriť dych berúci priestor

Túžite po pestrých kvetoch, farbách, svetle a radi by ste nechali za sebou všetok ten balast minulého roka? Pustite sa do toho!

Túžite po pestrých kvetoch, farbách, svetle a radi by ste nechali za sebou všetok ten balast minulého roka? Pustite sa do toho!

Fotogaléria

3. Výmena textílií

Chceli by ste viac farieb? Kúpte si nové obliečky na vankúše alebo prehoz cez pohovku. Ak sú vaše vankúše svetlej farby, môžete ich jednoducho prefarbiť. S výnimkou čisto syntetických tkanín, ako je polyester, je možné skutočne bez problémov farbiť všetky látky bežnou textilnou farbou.

Chcete mať WELLNESS u vás doma? Nasledujte najnovší trend bývania, zmení vám život! Zobraziť článok

Výmena textílií je v skutočnosti to najjednoduchšie a zároveň najefektívnejšie, čo môžete urobiť. Vďaka nim máte možnosť zmeniť nielen farby a vzory vo vybranej miestnosti, ale určiť aj jej nový štýl. Z dekoratívneho boho štýlu na tlmené základné farby a späť? Žiaden problém.

4. Optické zväčšenie vďaka zrkadlám

Dobre, späť k realite. Aj keď vás studené slnko naladilo na jar, bohužiaľ, stále je február. To znamená, že ak chcete v byte viac svetla, musíte použiť triky. Obzvlášť dobre to funguje so zrkadlami. Šikovne umiestnené, teda pokiaľ možno oproti oknám, odrážajú svetlo a váš byt tak pôsobí oveľa svetlejšie a sviežejšie.

Ďalšie plus: nástenné zrkadlá vytvárajú vizuálnu hĺbku, vďaka čomu vyzerajú miestnosti väčšie, než v skutočnosti sú. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});