Túžite si domov zariadiť podľa najaktuálnejších trendov? Toto sú TOP nábytkové novinky a dekorácie z parížskeho veľtrhu!

Kreatívci v oblasti najnovších trendov v dekoráciách, interiérového dizajnu a životného štýlu na Maison&Objet dokázali, že rok 2023 bude ...
  • Zdroj: Instagram: @wigiwama / @101cph / @rug_society

Kreatívci v oblasti najnovších trendov v dekoráciách, interiérového dizajnu a životného štýlu na Maison&Objet dokázali, že rok 2023 bude stáť za to!

1. Krása upcyklácie

Ak si túto sezónu treba spomenúť na jedno slovo, tak je to upcycling. V jednoduchom jazyku to znamená, že nové výtvory sú vyrobené z recyklovaného odpadu. Výsledok tohto prístupu sa odrazil v rade nábytku vyrobeného z vyradeného materiálu.

Upcyklátorka Janka Hrdličková
Upcyklátorka Janka v ROZHOVORE: Sme otrokmi vlastnej pažravosti, kupovať tričká za 3 € je hlúposť! Zobraziť článok

Konferenčný stolík vyrobený z recyklovaných loptičiek, pracovný stôl z vyradených kúskov lešenia či stolička z plastovými sedadlami z oceánu… Nie je sa čoho báť, upcyklované kúsky dostali v rukách profesionáli naozaj luxusný vzhľad.

2. Káro namiesto bodiek

V minulých sezónach sa opakovali zakrivené a oblé tvary, to sa však v roku 2023 zmení. Pásiky a káro ovládnu sezónu, a to aj v nečakanej podobe nariasenej vlny na stolových lampách. Káro bude vedúcim vzorom aj na dekách, závesoch alebo vankúšoch. Ďalším obľúbeným geometrickým vzorom tohto roka budú hrubé pruhy.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});