Pracujem TVRDO a veľa, napriek tomu som nedosiahla úspech: 3 spôsoby, ako sa (bez námahy) kariérne posunúť

Pracovať ťažko neznamená vždy finančný úspech, ani psychické uspokojenie.

Pracovať ťažko neznamená vždy finančný úspech, ani psychické uspokojenie.

Fotogaléria

Mnoho ľudí prichádza na terapiu s otázkou, prečo majú napriek všetkej tej tvrdej práci pocit, že nič nedosahujú. Pochybujú o svojej vlastnej hodnote a hovoria veci ako: "Prečo mám horší výkon, aj keď tvrdšie pracujem?" Alebo: "Hneď ako začnem pracovať, moja motivácia klesne."

3 dôvody, prečo ženy vedú firmy úspešnejšie ako muži: Páni, tak teraz sa podržte, aj pre toto dosahujú VÝBORNÉ VÝSLEDKY! Zobraziť článok

Niekedy nie je riešením pracovať viac, aby veci fungovali. Tvrdá práca sa v našej spoločnosti zromantizovala do takej miery, že zabúdame myslieť na to, ako môžeme urobiť viac s menším úsilím.

Nasledujúce zmeny zvýšia vašu produktivitu. Inteligentne.

1. Prispôsobte pracovisko svojej osobnosti

Zohľadnenie vlastností pri úprave pracovného prostredia môže vytvoriť stabilný a podporný základ pre váš pracovný deň. Ak zistíte, že ste pri práci často rozptyľovaná a zbytočne napätá, možno je čas pohrať sa s nastavením pracovného stola.

Pozor, nechutné: Predmet, ktorého sa denne dotýkate je špinavší ako záchodová doska! Zobraziť článok

Nedávna štúdia publikovaná v časopise Journal of Research in Personality zistila, že pracovníci v súkromných kanceláriách sú sústredenejší. Sedenie v coworkingu alebo otvorenej kancelárii uľahčovalo prácu a sústredenie extrovertným osobnostiam, ale bolo škodlivé pre ich úzkostlivejších kolegov.

Ak ste citlivá na rozptyľovanie, zvážte zmenu pracovného prostredia alebo investujte do produktov (slúchadiel), ktoré vám pomôžu blokovať hluk. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});