3 dôvody, prečo ženy vedú firmy úspešnejšie ako muži: Páni, tak teraz sa podržte, aj pre toto dosahujú VÝBORNÉ VÝSLEDKY!

Nie je to ako kedysi! Naše miesto už nie je len v kuchyni a pri deťoch. Mnohé z nás sú úspešné aj v biznise či politike. Zoznam mien ...

Nie je to ako kedysi! Naše miesto už nie je len v kuchyni a pri deťoch. Mnohé z nás sú úspešné aj v biznise či politike. Zoznam mien nepotrebujete, určite ich poznáte. Páni, berte si príklad!

Fotogaléria

Vodcovské vlastnosti sú pri úspešnom biznise alfou a omegou. No len to nestačí. Treba to okoreniť empatiou, čestnosťou, takzvanou „ženskou mäkkosťou“ a tímovou spoluprácou. Vtedy podniky, firmy aj tímy dokážu fungovať na plné obrátky a dosahovať výborné výsledky. Nasledujúce tri dôvody vás presvedčia, že to funguje.

Ako napísať dokonalý životopis?
Neznižujte nevedomky svoj kredit: Tipy, ako ohúriť životopisom v roku 2022 Zobraziť článok

Lepšia firemná kultúra

Ako sme už spomenuli, ženy sú empatické bytosti a vďaka tejto vlastnosti dokážu vytvoriť na pracovisku zdravú a ideálnu rovnováhu medzi pracovným a súkromným životom zamestnancov.

Často sú ženy vo vedúcich pozíciách aj matkami, preto dokážu pochopiť aj ostatných zamestnancov, ktorí majú deti. Presne totiž vedia, čo znamenajú náhle teploty, návštevy lekára, prázdniny a mnoho ďalších nečakaných vecí.

Taktiež podporujú profesionálny rozvoj a rast spolupracovníkov. A práve takáto pozitívna firemná kultúra zvyšuje spokojnosť zamestnancov.  

Narodili ste sa v jednom z nasledujúcich znamení? Vaše deti majú šťastie, ste vynikajúca MATKA! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});