Dal vám ZBOHOM, no chcete ho späť? Dá sa to, ale len za týchto výnimočných okolností!

Ak ste dostali kopačky, najideálnejšie je pozrieť sa na všetko, čo sa medzi vami stalo, s odstupom. Reálne a bez prikrášlení!

Ak ste dostali kopačky, najideálnejšie je pozrieť sa na všetko, čo sa medzi vami stalo, s odstupom. Reálne a bez prikrášlení!

Fotogaléria

Zuzanu odjakživa nazývali „hundroškou“. Bola ustavične nespokojná - počasie nikdy nebolo dokonalé, obsluha bola otrasná, jedlo zlé, profesori boli pomalí, rýchli, nezrozumiteľní, jej rodičia otravní a chlapi... tí jej len strpčovali život. Čokoľvek pre ňu robili, nebolo dostatočne dobré a v jej domácnosti bolo viac hluku a hádok ako pokoja.

Svojmu poslednému partnerovi vyčítala naozaj každú maličkosť (ako jedol, kde si nechal topánky, ako pokosil trávnik, prečo prišiel z roboty o piatej, o šiestej, prečo ide s kamarátom na pivo, prečo sa vrátil neskoro...) Hoci ju Dano miloval, po rokoch ju opustil.

Rozchod bez drámy a poníženia? To je GHOSTING! Ako funguje, prečo ho využiť a čo si o ňom myslia odborníci? Zobraziť článok

Čia je to chyba?

Ak ste sa v Zuzaninom príbehu našli a viete, že chyba bola na vašej strane, snažte sa ju čo najskôr napraviť. Veľakrát ženy strácajú mužov, lebo chcú, aby fungovali podľa ich pravidiel - aby robili to, čo chcú ony, či preto, lebo sa jednoducho za každú hlúposť vytočia.

V tomto prípade je dobré si uvedomiť, ako sa cíti druhá strana. Nikto z nás predsa nechce byť do ničoho dotlačený zmanipulovaný či ovládaný. Každý z nás je slobodnou bytosťou. A túto osobnú slobodu je potrebné ponechať aj vo vzťahu. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});