Spravte tento rok VAŠIM rokom: DESAŤ tipov, ako prežiť najkrajších 12 mesiacov v živote!

Kto mohol očakávať, že pandémia nás zasiahne na tak dlho? V budúcnosti preto vynaložte úsilie, aby ste žili prítomným okamihom a všímali ...

Kto mohol očakávať, že pandémia nás zasiahne na tak dlho? V budúcnosti preto vynaložte úsilie, aby ste žili prítomným okamihom a všímali si krásu a radosť, ktorá vás obklopuje.

Fotogaléria

Možno očakávate článok o tom, ako zvýšiť v tomto roku produktivitu, sebavedomie, motiváciu alebo ako kariérne narásť. Nie. Je tu aj iný aspekt vášho života, ktorý si treba všimnúť: ste to VY a vaše vnímanie sveta - esenciálna zložka podieľajúca sa na prežívaní spokojnosti vo vašom bežnom živote.

undefined
Jednoduché rituály pre pritiahnutie pokoja a šťastia: Toto váš život zmení na nepoznanie! Zobraziť článok

Zaslúžite si život, ktorý vás poháňa a na ktorý ste osobne hrdá. Nežite znova ten istý rok. Urobte zmenu, ktorá je zmysluplná a trvalá! Poradíme, ako na to:

1. Počas dňa si robte prestávky

Rozhliadnite sa okolo seba, skenujte svoje telo nezávisle alebo pomocou aplikácie na meditáciu / všímavosť. Pozorne sledujte, ako sa cítite, keď komunikujete a reagujete na ostatných atď.

Táto aktivita vám zníži stres až o 68 percent: Pustite sa do toho a uvoľnenie príde už do 6 minút! Zobraziť článok

2. Dosiahnite svoj potenciál

Preskúmajte a zhodnoťte, či len existujete alebo či skutočne žijete svoj najlepší život. Opýtajte sa sama seba, aké sú vaše hodnoty a ciele a či vám v naplnení snov nebránia prekážky. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});