Nedosiahli ste kariérny úspech, lebo ste málo výrazná a hlučná? Sebavedomie nie je všetko! Problém žien na pracovisku je oveľa širší

Buďte sebavedomejšia! Táto rada je ženám prezentovaná v každej situácii, ako univerzálne riešenie. Na prvý pohľad to znie logicky, no ...

Buďte sebavedomejšia! Táto rada je ženám prezentovaná v každej situácii, ako univerzálne riešenie. Na prvý pohľad to znie logicky, no pri bližšom pohľade ide o viac než problematickú záležitosť.

Fotogaléria

Necítite sa vo svojom tele dobre a bojujete s fyzickými problémami? Skúste byť sebavedomejšia! Máte problémy so zoznamovaním? Buďte sebavedomá! Nedarí sa vám v práci? Hádate správne - pracujte na svojom sebavedomí a zvyšok sa už postará sám o seba. Ale naozaj to funguje takto?

Komunikácia, kreativita, asertivita... Ako mamička na materskej ste sa veľa naučili: Takto svoje schopnosti premeníte na peniaze! Zobraziť článok

V posledných rokoch je sebavedomie prezentované ako všestranné riešenie takmer každej nepríjemnej situácie. Vyzýva k nemu dokonca aj etiketa na sprchovacom géle, či na každej inej ružovo-trblietavej grafike. Všetci sa zrejme zhodli na tom, že sebavedomie je pre ženy kľúčom k osobnému šťastiu a profesionálnemu úspechu. Lenže.

Možno ste aj vy zažili niečo takéto: sedíte na porade, váš kolega bez prestávky hovorí, a keď sa pokúsite niečo povedať, nehanebne vás preruší bez toho, aby si to uvedomil.

Akceptujete situáciu a ste tajne naštvaná. Ste psychicky nalomená a neustále premýšľate, čo ste mohli urobiť inak. Pravdepodobne ste dospeli k záveru, že si musíte viac veriť, byť sebavedomejšia a nenechať si náhubok. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});