Ako opeknieť, zoštíhlieť a zbohatnúť: 3 inšpiratívne knihy PRE ŽENY, ktoré "zhltnete"!

Ak máte pocit, že pod tlakom udalostí strácate samu seba a jediné, čo chcete, je zmeniť smer a niekam sa posunúť, odporúčame nasledovné:

Ak máte pocit, že pod tlakom udalostí strácate samu seba a jediné, čo chcete, je "zmeniť smer" a niekam sa posunúť, odporúčame nasledovné:

Fotogaléria

Očarujúca za 21 dní (Ako získať pôvab a sebavedomie) od Christel Vatass a Pascal Loperena

"Na vytvorenie návyku stačí dvadsaťjeden dní, vyzývam vás: staňte sa za tri týždne tou osobou, o ktorej ste snívali," píše Christell Vattas na stránkach svojej knihy Očarujúca za 21 dní. 

Od osobností z brandže, vrátane českej modelky Karolíny Kurkovej, talianskej fashion dizajnérky Margherity Missoni či redaktorky magazínu Elle sa dozviete, ako si vyberať a kombinovať oblečenie, zvládnuť mejkap a účes za menej než štvrť hodinku, ako urobiť dokonalú selfie aj to, ako veľmi dokážu s výzorom zatočiť správne zvolené doplnky.

Inšpirujúce čítanie je doplnené „kurzom“ sebapoznania a sebalásky, ktoré sa v istých životných situáciách zíde každej jednej žene. „Neotáľajte a vydajte sa za krásou a životnou pohodou“ - najlepšie hneď teraz. 

Naučte sa mať rada: Úplne stačí, keď si budete denne opakovať tieto vety! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});