Niekedy dostávajú ženy šialené komplimenty, hovorí umelkyňa Fabianová, organizátorka single parties. Šokovala aj filmom o menštruácii

Diana Fabianová je doslova všestranná žena. Živí ju nielen umenie, ale pred pár rokmi vytvorila niečo, čo tu ešte na Slovensku nebolo. ...

Diana Fabianová je doslova všestranná žena. Živí ju nielen umenie, ale pred pár rokmi vytvorila niečo, čo tu ešte na Slovensku nebolo. Jej projekt LáskaTu pomáha slobodným ľuďom nájsť ich spriaznenú polovičku.

Fotogaléria

Slovenka Diana Fabianová je známa hlavne vďaka svojmu celovečernému filmu, ktorý natočila v Španielsku - Moon inside you, ktorý otvorene hovorí o ženskej menštruácií. Avšak dnes už nie je len umelkyňou, ale aj “dohadzovačkou” s projektom LáskaTu. 

“Emotikony nedokážu nahradiť skutočné emócie, ktoré vidíme pri fyzickom, živom kontakte.” Potreba osobného kontaktu je pri vytváraní nového vzťahu veľmi dôležitá. Túto skutočnosť si uvedomuje aj samotná Diana a aj preto jej projekt LáskaTu funguje už niekoľko rokov.

V rozhovore sa dozviete: 

  • Ako sa Diana naozaj dostala ku projektu LáskaTu 
  • V čom sú Slováci iní v zoznamovaní sa v porovnaní s cudzincami 
  • Akých najčastejších chýb sa ľudia počas randenia dopúšťajú 
  • Koľko ľudí zo singles party a LáskaTu našlo partnera na život 
  • Ako odhaliť neveru a nenechať, aby zničila váš vzťah 
  • Dianin vlastný recept na šťastný vzťah a manželstvo 

Vieme o vás, že ste v prvom rade umelkyňou a filmovou režisérkou, no pred istým časom ste prišli na Slovensko s nápadom novej zoznamky a eventov pre nezadaných. Čo vás k tomu viedlo, keďže vy sama ste šťastne zadanou ženou a mamou? 

Mala som okolo kamarátky, ktoré boli skvelé ženy, no nevedeli si nájsť partnerov. Tým, že som poznala veľa ľudí, aj viacerých sympatických nezadaných mužov, rozhodla som sa spraviť žúr, kde by sa všetci mohli navzájom stretnúť a pozoznamovať. Skvelo to zafungovalo.

Z pôvodne komornej akcie sa stal doslova “virál” a do rezervovaného podniku (najprv som to chcela spraviť doma) prišlo niekoľko stoviek ľudí. Vznikla tam naozaj výborná atmosféra a celé to bolo, ako v mravenisku. Ľudia sa rozprávali, tancovali a bavili o dušu.

Dalo sa tam dokopy viacero párov. Niektorým z nich to vydržalo dodnes. Podaktorí sa nakoniec aj vzali a medzičasom splodili deti. Následne si ľudia pýtali ďalšiu a ďalšiu takúto akciu. Tak sa z toho postupne stala tradícia. Založili sme Ozetko - LáskaTu a spájaniu spriaznených duší sa venujeme už vyše 6 rokov.

Ako ľudia na Slovensku vnímajú tento druh zoznamky, hlavne keď existujú sociálne siete, ktoré ponúkajú istý druh anonymity? Kto javí o tieto “face to face” zoznamky väčší záujem – muži, alebo ženy? A v akej vekovej kategórií najčastejšie? 

Mnohí sa stále hanbia. Chce to kus odvahy ísť s kožou na trh. No oplatí sa, lebo to veľmi šetrí čas. Je to efektívne. Nestrácate týždne s „chatovaním“ s niekým, kto je v skutočnosti niekto úplne iný než ukazuje jeho, či jej profil.

Zrazu máte tých ľudí pred sebou živých, vidíte, ako vyzerajú, voňajú, ako sa správajú, ako komunikujú. Ženy sú v tomto offline zoznamovaní odvážnejšie, no vždy sa to snažíme vyvážiť v pomere jedna k jednej. Postupne, za tie roky už aj muži naučili nebáť sa a prihlasovať sa včas. Najviac je u nás zastúpená skupina ľudí 30 +.

Pokračovať v čítaní
Odporúčame z TIVI.sk
 
});