Pozor, zlým výberom OKULIAROV môžete pošliapať svoju atraktivitu! Ako si vybrať ŠTÝLOVÝ kúsok, ktorý podčiarkne vašu krásu a charakter?

Všetko je v očiach! Aj keď sú dnes okuliare považované za módny doplnok, ide predovšetkým o zdravotnú pomôcku, ktorá zlepšuje zrakový ...
  • Zdroj: Getty/CoffeeAndMilk

Všetko je v očiach! Aj keď sú dnes okuliare považované za módny doplnok, ide predovšetkým o zdravotnú pomôcku, ktorá zlepšuje zrakový komfort a pohodu. Preto je dôležité vyberať správne.

Viete, akú úlohu hrá pri výbere okuliarov farba očí a vlasov? Pre podčiarknutie atraktivity a pohodlie je potrebné dodržiavať tieto 3 základné pravidlá:

Mostík by mal čo najbližšie priliehať k nosu

Váha rámu tak bude dobre rozložená, a teda, štýlový kúsok budete na sebe menej cítiť. Je to mimoriadne dôležité, inak hrozí, že na konci dňa budete unavená aj v dôsledku nosenia okuliarov.

Asymetrie v podaní Michaela Korsa.
Nový módny TREND svetové modelky celkom pobláznil: Takto výrazne zasiahne do LETNÝCH outfitov všetkých štýlových dievčat! Zobraziť článok

Je tiež potrebné prispôsobiť úchytky za ušami, aby neboli príliš tesné na úrovni spánkov. A nakoniec, spodná časť rámu by sa nemala dotýkať lícnych kostí, ani keď sa usmievate. V opačnom prípade sa ohnisková vzdialenosť šošovky posunie, čo môže spôsobiť problémy so zrakom.

A čo vaša tvár?

Ak máte oválnu tvár, výber ostáva na vás, pretože tento typ znesie väčšinu dizajnov. Vyvážte tvar nosením oválnych alebo obdĺžnikových rámov. Ale môžete to hrať aj na fashionistku a vziať si okrúhle, žoviálne a farebné kúsky!

Ak máte štvorcovú tvár, noste rámy s viacerými uhlami. Môžete napríklad začať s takzvaným tvarom „pantos“, ktorý vytvára kontrast a zjemňuje rysy.

Ale ak chcete zdôrazniť silu charakteru, nájdite rámy so štvorcovými šošovkami alebo sa pohrajte s asymetriami! Každému podľa vlastného štýlu!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});