Čo sa stane s vaším telom, keď PRESTANETE jesť vajíčka? Dramatické zmeny už za niekoľko týždňov: TOTO by ste určite nečakali!

Taká dobrá praženica, volské oko či len tak vajíčko natvrdo v šaláte. Pochutina plná bielkovín bez ktorej si neviete predstaviť svoj ...

Taká dobrá praženica, volské oko či len tak vajíčko natvrdo v šaláte. Pochutina plná bielkovín bez ktorej si neviete predstaviť svoj jedálniček? V poriadku, ale skúsili by ste vajíčka úplne vynechať?

Fotogaléria

Samotné vajíčka alebo jedlá z nich pripravené sú síce medzi Slovákmi obľúbené, ale nepatria medzi tie nevyhnutné pre naše zdravie. Ak ich vynecháte, tak na vlastnom tele pocítite dramatické zmeny už za niekoľko týždňov.

Aj obyčajná omeleta môže byť omnoho chutnejšia: Inšpirujte sa týmto skvelým nápadom! Zobraziť článok

Dostupná a ľahko využiteľná potravina akou slepačie vajíčka bez váhania sú, je dobrá pre naše oči (obsahuje antioxidanty, ktoré pôsobia proti degeneratívnym procesom zapríčinených vekom), pri diéte (žĺtka podporujú metabolizmus) a obsahujú omega-3 mastné kyseliny, kyselinu listovú, selén, vápnik, fosfor ako aj vitamíny A. B a D. Sú zdravé pre náš mozog a štítnu žľazu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});