Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Na ktorom rande ste spolu skončili v POSTELI? Tu sú horúce priznania. Ale kočky, odpovede niektorých frajerov vás rozčúlia do vývrtky!

Spomínate si na svoje niekdajšie randenie? To bol čas lietajúcich motýlikov v podbrušku, nesmelých dotykov a spoznávania partnera. Na ...
  • Galéria3
  • Zdroj: Getty/KatarzynaBialasiewicz

Spomínate si na svoje niekdajšie randenie? To bol čas lietajúcich motýlikov v podbrušku, nesmelých dotykov a spoznávania partnera. Na duši aj tele.

Fotogaléria

„Na druhom rande. A bol hrozný. Taký pekný chlapec to bol, a vôbec to nefungovalo. Ale ako sa hovorí, tréning robí majstra. Tie ďalšie už boli super.“ (Karin, 41)

„Ak to s ňou myslím vážne, tak na maximálne piatom rande chcem byť medzi jej stehnami. Ale to už človek vycíti, či dievča rozmýšľa rovnako. Jedna ma dávala ústami do kľudu už od prvého rande.“ (Karči, 38)

Ako častú chcú chlapi sex? Tu to máte čierne na bielom! Zobraziť článok

„Ťažko vybrať. Jeden bol taký, že sme skončili v posteli, ani sme nevedeli, ako. Neplánovala som to, nemala som oholené nohy (a tie ďalšie veci), tak som mu len spravila fajku. Druhý pamätný bol na treťom rande. Prvé bolo spoznávacie, druhé nejaká kultúra, tretie sme vlastne nestihli, lebo som mu povedala, nech ideme k nemu domov. A dobre som spravila, v nohaviciach totiž skrýval veľké potešenie! A tretie pamätné bolo tiež skôr, ako rande. Ale to som už bola pripravená a bolo to fajn, lebo bol romantický, nežný… a strašne vystresovaný, a to vieme, čo sa vtedy (ne)deje. Ale vylízal sa z toho.“ (Mirka, 43)

„Do tretice všetko dobré, či? Rovnako to vidím aj so sexom. Pokiaľ sa do tretieho čísla v posteli nezohráme, alebo robí bábika zbytočné caviky, radšej to ukončím. Vážim si čas, preto s ním nechcem plytvať tam, kde je to zbytočné.“ (Marek, 30)

„Jasné, že na prvom. Prebehla taká iskra, že sme to nevedeli vydržať. Úžasný sex aj partner. Dobre som si vybrala.“ (Zoja, 28)

Kamoška len na sex? Väčšina mužov nadšene pritakáva, no čo na to ženy? Tu sú ich úprimné odpovede Zobraziť článok

„Prezradím vám moju taktiku. Najprv si dlho písať, veľa sa o ňu zaujímať, neposielať jej žiadne erotické fotky, a keď už ona nevie vydržať, tak sa stretnúť. Hneď to má väčšinou rýchly spád, a na prvom či druhom rande si bohapusto vrzneme. Funguje mi to dokonale.“ (Jano, 41)

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});