Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Na ktorom rande ste spolu skončili v POSTELI? Tu sú horúce priznania. Ale kočky, odpovede niektorých frajerov vás rozčúlia do vývrtky!

Spomínate si na svoje niekdajšie randenie? To bol čas lietajúcich motýlikov v podbrušku, nesmelých dotykov a spoznávania partnera. Na ...
  • Galéria3
  • Zdroj: Getty/KatarzynaBialasiewicz

Spomínate si na svoje niekdajšie randenie? To bol čas lietajúcich motýlikov v podbrušku, nesmelých dotykov a spoznávania partnera. Na duši aj tele.

Fotogaléria

A práve tému spoznávania tela náprotivku sme si vybrali za novú úlohu, o ktorej závery sa s vami rady podelíme. Určite ste už zažili stretnutia, kde iskra nie a nie preskočiť, a radšej ste to zabalili.

Lenže potom prišli také, keď sa vzájomné vzrušenie dalo od začiatku krájať, a obaja ste čakali len na impulz toho druhého, kedy na to skočíte. Nikto nechce predsa vyzerať ako neukojený nadržanec, ale jednoducho občas sa to zvrtne do horizontálnej polohy.

Kedy a ako? To sa už dočítate v odpovediach našich opýtaných respondentov, ktorým ešte raz ďakujeme za ich úprimné príspevky.

Masáž, dlhšia PREDOHRA, erotické hry či niekto ďalší do trojky: Pikantná anketa odhalila, čo CHÝBA Slovenkám v posteli! Zobraziť článok

Pýtali sme sa: „Na ktorom rande ste mali prvý sex s novým partnerom, a aké to bolo?"

„Budúceho manžela som si našla cez internet. Fyzicky sme to mali k sebe takmer dvesto kilometrov, obaja ešte študenti vo svojom meste. Asi štvrť roka sme si len písali, a každým ďalším listom naberalo naše vzrušenie na intenzite. Tak si viete predstaviť, ako dopadlo už prvé rande. Boli sme na seba takí nadržaní, že sme ledva stihli pohárik a kávu a išli sme sexovať na najbližší hotel, kde sme ostali celý víkend. Bola to čistá zverina.“  (Majka, 46)

„Snažím sa každú zatiahnuť do postele na cca 3 – 4 rande, ak nedá, tak strácam záujem. Tie prvé zásuny sú väčšinou také rozpačité, ale treba sa len dobre zohrať. Kočky… ozaj, dáme rande?“ (Šišo, 21)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});