Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Spoznajte NAJCITLIVEJŠIE body mužského tela: S penisom v ÚSTACH to ale rozhodne nezačína, a aj tak sa zblázni od rozkoše! Ale do vás

Chcete mu dopriať erotické blaho, o akému sa mu bude ešte týždeň snívať? Žiadny problém. Stačí poznať pár správnych miest, ktoré urobia ...

Chcete mu dopriať erotické blaho, o akému sa mu bude ešte týždeň snívať? Žiadny problém. Stačí poznať pár správnych miest, ktoré urobia vaše spoločné chvíle ešte vzrušujúcejšími.

Fotogaléria

Nevrhnite sa mu okamžite na penis ako hladný vlčiak na klobásu. Pomaly, relax, sú aj iné príjemné telesné zóny hodné vašej pozornosti.

Masážou nič nepokazíte

Na konci chrbtice (pri páse) je oblasť plná nervových zakončení, ktoré sú spojené s pohlavnými orgánmi. Partnera môžete spoľahlivo vzrušiť ich stimuláciou rukami. Po únavnom dni ho pomaly namasírujte (napr. olejom), pričom si práve tu dajte viac záležať. Verte tomu, že uvoľnený chlap sa vám rád (aj na počkanie) odvďačí.

Ako to robí pravá ORÁLNA BOHYŇA? Muži prezradili, kedy sa cítili ako v nebi: Frajerka si ho vzala do úst a... Zobraziť článok

Nezabúdajte na miešok

Mnohé ženy na pánsky kožený miešok zabúdajú (alebo sa mu vôbec nevenujú) a rovno prejdú na penis. Pritom jemné dotyky rukami, perami či jazykom sú tu viac ako vítané. Časť na jeho spodnej strane je plná nervových zakončení, ktoré vedia navodiť vášmu partnerovi príjemné pocity.

Tip: Zahrejte si ústa teplý čajom a prechádzajte mu jazykom po miešku, alebo mu zoberte opatrne do teplých úst semenník (aj dva). 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});