Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Ako častú chcú chlapi sex? Tu to máte čierne na bielom!

Celý deň sa naháňať v práci, potom sa postarať o domácnosť (a deti) a slastne zapadnúť do perín. Bežný deň pracujúcej ženy. Lenže, kde ...

Celý deň sa naháňať v práci, potom sa postarať o domácnosť (a deti) a slastne zapadnúť do perín. Bežný deň pracujúcej ženy. Lenže, kde ešte vziať energiu na erotické radovánky?

Fotogaléria

Naozaj chcú muži „stále"?

Mladé bezdetné a bezstarostné páriky si užívajú kedy len chcú. Ale manželky a matky to majú inak! Hoci partnera milujú, večer už na „manželské povinnosti“ nemajú náladu a už vôbec nie silu. Zbytočne tak vzniká v páre napätie a hádky. Väčšinou majú pocit, že ich chlapom k sexuálnemu šťastiu stačí sporadická rýchlovka alebo orálik, ale…

Neopýtaš sa, nevieš. Preto sme vyspovedali niekoľkých slovenských mužov so žiadosťou o naozaj úprimnú odpoveď na otázku „Ako často by doma uvítali sex“. Možno ostanete prekvapené.

„Mám krásnu mladú priateľku, s ktorou by som sa najradšej miloval každý deň. Ale ona nechce tak často ako ja, čo ma dosť trápi.“ (Matúš, 23)

„Úprimne? No v mojom veku by som privítal aspoň dvakrát za týždeň. Ale realita je tiež dvakrát. Lenže do mesiaca. To mám trest za to, že som verný blbec.(Samo, 54)

„Každý druhý – tretí deň je OK. Cez víkend hocikedy.“ (Marko, 31)

„Robíte sci-fi anketu? Žena má nadváhu, hanbí sa sama pred sebou, nie ešte predo mnou. Asi tak. Musím sa zrobiť v záhrade ako kôň, aby som nemal silu a myšlienky na perinu. A nie som na tom tak biedne sám.“ (Pavol, 62)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});