Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Horúce zážitky z našich ROZLÚČOK so slobodou: Nevesta na cudzom penise, rozvášnená družička s DVOMA CHLAPMI, nuru masáž ale aj všeličo iné!

Zvedavosť pri erotických anketách nás ani vás ešte neopúšťa, tak sme sa podujali preskúmať tému vašich rozlúčok so slobodou, ktoré sa ...

Zvedavosť pri erotických anketách nás ani vás ešte neopúšťa, tak sme sa podujali preskúmať tému vašich rozlúčok so slobodou, ktoré sa patrí pred oficiálnym „áno“ absolvovať .

Fotogaléria

Opäť je to téma vhodná pre obe pohlavia, ktoré ju zažili ako budúci ženích či nevesta, alebo tvorili bujarý sprievod niekomu z blízkych priateľov. Do konečného výberu sa dostali IBA tie najveselšie, alebo tie, pri ktorých sa budete červenať. Tým nechceme naznačiť, že by sa mala každá rozlúčka skončiť neverou alebo erotickým laškovaním. V skutočnosti sa jedná o veľmi nízke percento „zahnutia“. Čo sme sa dozvedeli?

„Sama som rozlúčku ešte nemala, ale na sestrinej to bolo dosť na hrane. Dostala od nás fešného striptéra. A dosť obdareného, takže všetky boli z neho na mäkko (alebo aj na vlhko). Chýbal len povestný kúsok, aby neskončila s jeho penisom v puse.“ (Bibka, 32)

Láka vás striptíz? O zážitky s ním ste sa podelili vy, aj striptér: Slušné dámy v kostýmoch boli tie NAJVÄČŠIE ZVIERATÁ, tvrdí Zobraziť článok

„Mal som takú bežnú chlapskú klasiku. Zobral som partiu do krčmy a pekne sme sa spráskali z piva a rumíku ako cárski vojaci. Najpikantnejší zážitok večera bol, keď mi čašníčka chytila hlavu medzi svoje prsia a urobila „motorboat“. Ale bolo to viac v rámci spontánnej srandy ako s nejakým sexuálnym podtónom. Boli to posledné krásne cudzie trojky, čo som mal pred svadbou tak blízko.“ (Alexander, 48)

„Na moju rozlúčku sme išli s babami do Viedne. Bar, tanečky, nejakí chalani nám posielali drinky. Keď som po chvíli hľadala prvú družičku, tak jej nebolo. Potom som sa ráno dozvedela, že si užívala o poschodie vyššie s dvomi chalanmi naraz. Aj som jej to trochu závidela, veď kedy sa naskytne taká šanca?“ (Mima, 37)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});