Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

ÚCHYLNÝ ZVYK s fotkami penisov poburuje väčšinu Sloveniek: Príbehy žien, ktoré DICKPIC už dostali. Páni, ženám to nevyhovuje, tvrdí sexuologička Caisová

Z viacerých strán počúvame, že zoznámenia chtivé dievčatá a ženy dostávajú od mužov často neželané „darčeky“. Možno už tušíte o čom bude ...

Z viacerých strán počúvame, že zoznámenia chtivé dievčatá a ženy dostávajú od mužov často neželané „darčeky“. Možno už tušíte o čom bude reč.

Fotogaléria

Dalo by sa povedať, že na zoznamovacích weboch a aplikáciach je to akýsi nepochopiteľný „moderný“ fenomén. Po pár správach chlap zrazu nadobudne (mylný) dojem, že už je ten správny čas sa trochu lepšie spoznať a… fotka jeho nahého a stoporeného prirodzenia je na svete.

Horúce zážitky z našich ROZLÚČOK so slobodou: Nevesta na cudzom penise, rozvášnená družička s DVOMA CHLAPMI, nuru masáž ale aj všeličo iné! Zobraziť článok

A keby len to, on ju dokonca dotyčnej hrdo pošle. Len akosi bez vyžiadania. Tak sme sa na tému „dickpic“ rozhodli urobiť anketu. K téme sa nám na konci článku vyjadrila aj sexuologička MUDr. Danica Caisová.

Pravdou je, že väčšina žien je v tej chvíli nepríjemne šokovaná či pohoršená, a čaro dobrého prvého dojmu je nenávratne preč. Na porade sme sa zhodli, že je to ideálny námet na anketu medzi Slovenkami a ich osobnými skúsenosťami.

Čo sme sa na otázku „Dostala si už od nejakého muža nevyžiadanú fotku jeho penisu? Ak áno, pri akej príležitosti to bolo, a aká bola tvoja reakcia?“ dozvedeli?

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});