Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Kamoška len na sex? Väčšina mužov nadšene pritakáva, no čo na to ženy? Tu sú ich úprimné odpovede

Nemá status iba kamaráta, ale nie je ani oficiálnym milencom. Je to čudný „medzistav“, ktorý by mal mať svoje pravidlá, hoci v skutočnosti ...
  • Zdroj: Pexels/Pixabay

Nemá status iba kamaráta, ale nie je ani oficiálnym milencom. Je to čudný „medzistav“, ktorý by mal mať svoje pravidlá, hoci v skutočnosti ich málokto dodržiava.

Mužov sa ani netreba pýtať, či by prijali jednu spoľahlivú kamošku len na sex. Pravdepodobne by ste počuli zborové a jednohlasné – áááno. Tu sa mužské a ženské zmýšľanie odlišuje. Či?

FWB (friend with benefits)
Základom je prvotná komunikácia, aby si ešte pred prvým zalezením do perín obaja ujasnili, o čo ide, a čo od toho určite neočakávate (napr. vzťah). Základom je aj obojstranná hygiena a používanie prezervatívov, a dohodnúť si, či pôjde len o niektoré sexuálne praktiky (ako iba orálny sexruka šmátralka) alebo bez zábran kompletka čo to dá.

Čo na „kamaráta s výhodami“ hovoria samotné ženy?

„Nemám s tým osobnú skúsenosť. Ak si zoberiem okruh mojich kamarátov, tak tam nevidím v žiadnom z nich taký potenciál. Buď je len kamarát, alebo chcem plnohodnotný vzťah so všetkým čo k tomu patrí. Nič medzi tým." (Monika, 30)  

„Vyskúšala som, ale dlho nám to nevydržalo. Malo to byť čisto len o bezpečnom a fajn sexíku, lenže on sa do mňa zaláskoval, a to som už nechcela. Z dobrého kamoša sa tak stal len kamoš, ktorého mi stačí stretnúť raz do roka.“ (Lenka, 26)

Muži verzus ženy: Kto sa zamiluje ako prvý? Výsledok štúdie šokuje verejnosť! Zobraziť článok

„Mala som, a hodnotím to kladne. Po ťažkom rozchode mi ponúkol náruč na vyplakanie, a ´viete čo´ - na odstresovanie. Keď si našiel stabilnú frajerku skončili sme s tým. Dodnes mu ďakujem za spríjemnenie a oporu v ťažkom období.“ (Jarka, 43)

Ako odpovedali ostatné oslovené? Čítajte ďalej ...

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});