Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Vysekané bruško, pevné stehná a intenzívne ORGAZMY: Toto je najúčinnejšia sexuálna poloha na SPAĽOVANIE kalórií, zvládnete ju?

Úprimne si rovno povedzme, že pri posteľnom džude sa chudne pomalšie ako pri intenzívnom tréningu, ale veď my môžeme predsa chudnúť v ...

Úprimne si rovno povedzme, že pri posteľnom džude sa chudne pomalšie ako pri intenzívnom tréningu, ale veď my môžeme predsa chudnúť v ich skvelej kombinácii.

Fotogaléria

Ostali vám po zime ešte nejaké tukové vankúšiky, ktoré kazia celkový plavkový dojem? Väčšina žien asi prizná, že nejaký nechcený by sa ešte našiel. A možno tam už ani nie je, ale potrebujete len doformovať postavičku.

Nevie sa nabažiť ORÁLNEHO sexu? Dámy, táto sexuálna hračka ho ukojí za vás! Konečne bude mať DIVOKÚ fajku kedy chce, a až do konca Zobraziť článok

Pokiaľ vás neoslovila čisto „francúzska diéta“ – tzn: na raňajky keks, na obed sex, a na večer keks (pri slabom výsledku treba vymeniť keks za sex), tak ďalší postup v boji proti nadbytočných kilečkám nebude veľmi odlišný. Treba si vybrať vhodnú milostnú polohu, ktorá okrem vyčarovania širokého úsmevu pomôže aj spaľovať kalórie.     

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});