Známa blogerka ukázala tetu! MUSÍTE ju VIDIEŤ, má 71 rokov a vyzerá ako štyridsiatnička: Za mladistvým vzhľadom je jeden prípravok

Vyzerať oveľa mladšou do vysokého veku je snom každej ženy. Pár šťastných si to môže o sebe smelo povedať. Jednu z nich vám teraz ...
  • Zdroj: Instagram / @thirtywaves

Vyzerať oveľa mladšou do vysokého veku je snom každej ženy. Pár šťastných si to môže o sebe smelo povedať. Jednu z nich vám teraz predstavíme.

V čom je jej tajomstvo?

Mladistvá superbabka si jemne umyje tvár až večer, pretože tak sa cez deň udrží prirodzená mastnota, ktorá spomaľujú starnutie a vrásky. Prezradila aj meno svojho omladzujúceho pomocníka – retinolové mlieko („nočná verzia“ nie je taká mastná), ktoré si nanáša na tvár a dekolt už 40 rokov!

Retinol (alebo vitamín A) je prírodný a veľmi účinný prostriedok proti starnutiu pokožky. „Začnem na čele, urobím si líca, urobím si okolie úst, pod očami. Urobím si krk, dekolt a možno to celé ešte zopakujem." dodáva Pam.

Retinol je voľne predajná formula vitamínu A, ktorá sa aplikuje lokálne na pokožku. Najsilnejšie formy prípravku ale vyžadujú lekársky predpis a používajú sa na liečbu akné. Dermatológovia potvrdzujú jeho antiage účinky.

Toto sa nečíta ľahko! Okolnosti, ktoré hovoria jasnou rečou: ZOSTARLI STE Zobraziť článok

Výsledky ukazujú, že na retinol si musí pokožka najprv trochu zvyknúť, aby sa prejavili jeho priaznivé účinky. Najlepšie sa o ňom poradíte s odborníkmi.

Je dôležité správne používať retinoidy. V opačnom prípade môžu poškodiť pokožku. Svoj prínos k mladšiemu vzhľadu určite robia aj dobré gény Matky prírody, zdravý životný štýl, a k tomu dostatok pohybu a odpočinku. 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});