Toto sa nečíta ľahko! Okolnosti, ktoré hovoria jasnou rečou: ZOSTARLI STE

Ďalší rok máme takmer za sebou, a nám tiež pribúda vek deň za dňom. Skôr či neskôr si tak uvedomíme, že už nie sme najmladšie, a maturitný ...
  • Zdroj: Getty/wundervisuals

Ďalší rok máme takmer za sebou, a nám tiež pribúda vek deň za dňom. Skôr či neskôr si tak uvedomíme, že už nie sme najmladšie, a maturitný venček bol tak dávno.

Hoci vám to okolie nepovie priamo, existujú rôzne až priveľmi úprimné znamenia. S heslom, „ženy nestarnú, ony len zrejú do krásy“ vám prezradíme pár nelichotivých faktov o našom „dozrievaní“:

Deti
Hlavne na tých vlastných vidíte, ako neúprosne uteká čas. Pred chvíľou ste si ich doniesli z pôrodnice a už pomaly nastúpia na vysokú školu, alebo premýšľajú o založení vlastnej rodiny.

Vyhľadávaná modelka až po päťdesiatke, so šedinami: Život V NAŠOM VEKU je vzrušujúci, plný rastu a zaujímavých príležitostí, tvrdí Zobraziť článok

Oslovenie
Počuť „slečna“ znie veľmi lichotivo v každom veku. „Mladá pani“ tiež poteší, ale oslovenie „madam“ v obchode - to je už prst v pozore, že sa niečo pokazilo. Väčšinou to končí kontrolou šatníka a dôkladným hľadaním šedín vo vlasoch.   

Zábava
Chystajú sa kolegovia z práce do klubu? Super nápad... lenže vás to vôbec neláka. Hlasná hudba, množstvo cudzích ľudí a vstup po 21:00 hod už nie sú pre vás žiadnou zábavou. Radšej by ste si pozreli ten romantický film čo dávajú v telke.

Cindy Crawford pribúdajúce roky doteraz neriešila, no nastala ŠOKUJÚCA ZMENA: Poznám všetky spôsoby, akými som zostarla, tvrdí! Zobraziť článok

Hudba
Stále máte v pamäti skvelé albumy, ktoré ste nadšene počúvali, a sem tam si na ne aj trsli? O to viac bolí správa, že boli vydané pred 20 alebo 30 rokmi. Nie! To sa kedy stalo? Popritom začínate nechápať dnešnú modernú hudbu z rádia. 

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});