S prvými vráskami dokážete spoľahlivo zatočiť: Pozrite sa, čo obsahuje kozmetika žien, ktoré oddialili starnutie!

Vrásky sú prirodzenou súčasťou starnutia. Užite si ich s gráciou, pričom sa nezabudnite o svoju pleť postarať ako kráľovná!

Vrásky sú prirodzenou súčasťou starnutia. Užite si ich s gráciou, pričom sa nezabudnite o svoju pleť postarať ako kráľovná!

Fotogaléria

Vrásky spôsobuje mnoho faktorov, od nevhodného životného štýlu, cez UV žiarenie až po zmenu hladiny hormónov. Hlboké vrásky neinvazívne nevyhladíte, nech si reklamy hovoria čo chcú. Iná kategória sú jemné povrchové vrásky, ktoré zjemniť viete. 

AHA kyseliny sa najčastejšie používajú na chemickú píling vonkajšej vrstvy pokožky, čo vedie k jasnejšiemu a rovnomernejšiemu tónu pleti. Aj keď ich pravidelne odporúčajú dermatológovia, AHA kyseliny zvyšujú fotosenzitivitu pleti.

Preto je každodenné používanie opaľovacích krémov ešte dôležitejšie ako zvyčajne – aj keď si AHA kyseliny pravidelne aplikujete iba počas noci.

Najobľúbenejšou zostáva kyselina glykolová. Ak hľadáte AHA kyselinu s prirodzeným hydratačným účinkom, siahnite po kyseline mliečnej. Pozor, neodporúča sa kombinovať ich s vitamínom C a retinolom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});