"Mewingom" si pomáhajú aj celebrity na červenom koberci: Každý o ňom hovorí, ale viete, čo to vlastne je?

Mewing znamená v preklade mňaukanie. Čítate správne. Technika by údajne mala skrášliť čeľusť a zabrániť tvorbe dvojitej brady. Ako tento ...
  • Zdroj: Northfoto

"Mewing" znamená v preklade mňaukanie. Čítate správne. Technika by údajne mala skrášliť čeľusť a zabrániť tvorbe dvojitej brady. Ako tento virálny trend funguje?

Tzv. mewing sa momentálne na sociálnej sieti TikTok pýši s viac ako dvoma miliardami (!) videní. Nielen selfie, ale všetky fotografie by vďaka nemu mali vyzerať oveľa lepšie.

O čo presne ide?

Pridržaním jazyka v určitej polohe na podnebí úst by mala dvojitá brada okamžite zmiznúť, profil čeľuste sa vytvaruje a kontúry brady sú ostrejšie.

Toto sa deje s vašou tvárou a telom, keď dýchate ústami
Nie je jedno, ako počas dňa dýchate: Toto sa stane s vašou TVÁROU a telom, keď sa príliš často nadychujete ústami Zobraziť článok

Ako na to:

Zdvihnite jazyk smerom k podnebiu, spojte pery a držte.

@carolinehannibal

Mewing is my favourite trick in the book🌟 Period.

♬ CUFF IT - Beyoncé

"Užívatelia TikToku veria, že budú mať čeľusť ako Bella Hadid," hovorí Dr. Tara Francis, kozmetická zubná lekárka a estetička. "Technika je navrhnutá tak, aby zvýraznila čeľusť a minimalizovala dvojitú bradu. Na červenom koberci ju praktizujú zrejme všetky známe osobnosti," prezrádza Dr. Usman Qureshi, estetický lekár a zakladateľ Luxe Clinic. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});