Známa blogerka ukázala tetu! MUSÍTE ju VIDIEŤ, má 71 rokov a vyzerá ako štyridsiatnička: Za mladistvým vzhľadom je jeden prípravok

Vyzerať oveľa mladšou do vysokého veku je snom každej ženy. Pár šťastných si to môže o sebe smelo povedať. Jednu z nich vám teraz ...
  • Zdroj: Instagram / @thirtywaves

Vyzerať oveľa mladšou do vysokého veku je snom každej ženy. Pár šťastných si to môže o sebe smelo povedať. Jednu z nich vám teraz predstavíme.

Pamela Allyn má 71 rokov, ale vyzerá na udržiavanú štyridsiatničku. Jej pokožka tváre absolútne  nevyzerá na „babičkovský“ vek, a sama prezrádza, že sa to vďačí dlhoročnej pravidelnej starostlivosti. Téme sa venoval aj web  express.co.uk.

Vek nevidno len na tvári a dekolte, prezradia vás ruky: TRI metódy, ako im nedovoliť zostarnúť, posledný bod stojí za to! Zobraziť článok

Jej neter Brittany Allyn (36) je blogerka a tvorkyňa digitálneho obsahu. Pred časom sa rada pochválila so sympatickou tetou, a to spustilo medzi jej fanúšičkami lavínu záujmu.

Pamelino udržiavanie pleti sa skladá z dvoch častí, jednej ráno a druhej večer. "Začala s tým okolo tridsiatky, takže ešte nie je neskoro," dodala hrdá Brittany.

Vrásky na viečkach? Tri BRILANTNÉ triky, ako ich šikovne demaskovať mejkapom Zobraziť článok

"Ráno sa zobudím, na tvár si nastriekam teplú vodu, osuším uterákom a idem," vysvetlila Pam. Hoci je k dispozícii množstvo prípravkov na umývanie tváre a peelingov na hĺbkové ranné čistenie tváre, Pam odporúča neumývať si dôkladne tvár, ale ostať pri ošpliechaní čistou vodou. Pamelu uvidíte na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});