Vyzývavé oblečenie či veľké prsia vám na ženskosti nepridajú: Skutočná esencia ženy je celkom O INOM!

V spoločnosti sa ešte stále pretláča názor, že ženskosť - to sú dlhé vlasy, šaty, podpätky a mejkap. Je to však blud!

V spoločnosti sa ešte stále pretláča názor, že "ženskosť" - to sú dlhé vlasy, šaty, podpätky a mejkap. Je to však blud!

Fotogaléria

2. Uvedomte si, že je krásne byť vami
Snaha získať nejakého muža spôsobí, že sa vžijete do druhotriednej alebo treťotriednej verzie toho, kým skutočne ste. Namiesto toho, aby ste obetovali svoju pravú podstatu, "uspokojte" sa so skutočným ja. To vám pomôže spojiť sa s vašou ženskosťou, ale aj ostatnými na hlbšej a zmysluplnejšej úrovni.

A užite si samotu! Namiesto toho, aby ste sa sústredili na muža, spoznajte, kým skutočne ste. Naučíte sa milovať samu seba, dokonca aj tie zvláštne časti, ktoré si želáte, aby vyzerali inak.

6 viet, ktoré sú vo vzťahu dôležitejšie, ako slová „ľúbim ťa“: Schválne, už ste pred partnerom vyslovili TOTO? Zobraziť článok

V tejto fáze je veľmi pravdepodobné, že do svojho života pustíte iba toho, kto vám prinesie šťastie. Podeľte sa oň autenticky. Hovorte svoju pravdu, aj keď sa vám trasie hlas. Precvičte si interpretáciu toho, čo máte skutočne na mysli a ako sa skutočne cítite. Čím viac to budete robiť, tým slobodnejšie sa budete cítiť.

3. Nestrácajte čas snahou dokázať, že ste...
Muži len zriedka považujú vaše úsilie dokázať, že ste roztomilé, za príťažlivé. Je to preto, že pôsobíte neautenticky. Nemusíte byť predsa ako každá a už vôbec sa nesnažte byť tzv. pick me girl. Je to zúfalé. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});