Vyzývavé oblečenie či veľké prsia vám na ženskosti nepridajú: Skutočná esencia ženy je celkom O INOM!

V spoločnosti sa ešte stále pretláča názor, že ženskosť - to sú dlhé vlasy, šaty, podpätky a mejkap. Je to však blud!

V spoločnosti sa ešte stále pretláča názor, že "ženskosť" - to sú dlhé vlasy, šaty, podpätky a mejkap. Je to však blud!

Fotogaléria

Vnútorná iskra

Presne tá iskra, ktorá vyžaruje smerom von z vašej bytosti. Samozrejme, starajte sa o seba, hýčkajte sa, buďte krásna! Ale robte to v prvom rade pre seba a nie pre to, aby ste zaujala niekoho, kto za to ani nestojí.

To, čo ženy o ženskú energiu najviac uberá, je snaha silou mocou zaujať. Zabudnite na rutiny, módu a správanie, ktoré je údajne ženské. Ženské je to, čo si samy vytvoríte. Hotovo. Žiadny zázrak sa nekoná.

3 dôvody, PREČO to nepreháňať s výplňami: Dievčatá, majte mieru, ináč budete spuchnuté a zdeformované, tvrdí známa lekárka Zobraziť článok

3 spôsoby, ako upevniť svoju vlastnú jedinečnú ženskú esenciu:

1. Uvoľnite sa a nechajte veci tak
Ak sa bojíte o svoj milostný život a usilovne sa snažíte, aby ste si ho udržali, trochu zvoľnite. Keď prestanete tlačiť na pílu a dovolíte si čo i len trochu si vydýchnuť, uvidíte veci také, aké sú, nie také, aké si predstavujete, že by „mali byť“.

Ďalej si ujasnite svoju víziu lásky. Čo je pre vás vo vzťahu najdôležitejšie? Čo od svojho partnera očakávate? Atď... Analyzujte svoje vnútro každý deň a sledujte, čo sa bude diať.

 Kate Beckinsale
Hýčkajte sa ako Kate Beckinsale: Je čas vyskúšať extra účinnú pleťovú masku s avokádom! Zobraziť článok

Ak ste single, nechajte muža iniciovať kontakt a rande. Keď mu dovolíte, aby vás dobýjal, nepotrvá dlho a dozviete sa o jeho skutočných pocitoch a zámeroch voči vám. Za každých okolností však zostaňte prirodzená a užívajte si výhody, ktoré vám nový muž do života prináša. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});