Pridlho single? Známy psychológ Aleš Bednařík poradil jedinú vec: Vyskúšajte, funguje

Ak už dlhšie nemôžete nájsť správneho partnera, budete musieť niečo zmeniť. Psychológ Aleš Bednařík vás nasmeruje!
  • Zdroj: pexels.com/jorgefakhourifilho

Ak už dlhšie nemôžete nájsť správneho partnera, budete musieť niečo zmeniť. Psychológ Aleš Bednařík vás nasmeruje!

Nepôjde o nič, kvôli čomu by ste museli utratiť tisíce, či o niečo, kvôli čomu budete musieť nejako výrazne zmeniť svoju vlastnú osobnosť. V hre je totiž jednoduché riešenie, len musíte naozaj chcieť a nebáť sa vyskúšať doteraz nevyskúšané.

Adiós status single ženy

Zabudnite na príliš vysoké očakávania. Mnohé z nás majú nereálne, až šialené očakávania a na to, aby sme niekoho mali, by museli vymyslieť úplne novú, dokonalú generáciu mužov. To sa nestane, čiže zmena musí nastať najskôr u vás.

Ako napríklad Andy, ktorá chcela „pána dokonalého“. V každom smere! Pán Božský mal byť vysoký, inteligentný, s hustými hnedými vlasmi, pestovanou briadkou, vyšportovanou postavou, mal byť vlastníkom bytu, mal mať auto, dobre vychádzať s rodinou.

Taktiež disponovať úsporami, mal milovať deti a túžiť po vlastných, mal byť voňavý a až prehnane čistotný, mal chodiť do divadla, na vernisáže, vyznať sa v móde, obliekať sa s ležérnou eleganciu, a mal konverzovať minimálne na úrovni diplomata. Zrejme vám ani hovoriť nemusíme, že Andy je stále sama, bezdetná a pred troma rokmi oslávila svoju štyridsiatku.

Pokračovať v čítaní
Odporúčame z TIVI.sk
 
});