Znepokojivé detaily o minulosti kráľa Karola III.: O otcovej nevere sa v rodine vedelo, tvrdí Harry a prezradil toho ešte VIAC!

Princ Harry vo svojich nových memoároch spomína, že princ William tušil o tajnom vzťahu kráľa Karola III. a Camilly. Tajomstvo ho zožieralo ...

Princ Harry vo svojich nových memoároch spomína, že princ William tušil o tajnom vzťahu kráľa Karola III. a Camilly. Tajomstvo ho zožieralo a od detstva ho sprevádzal pocit viny.

Fotogaléria

Princ Harry tvrdí, že jeho brat cítil obrovskú vinu za to, že o romániku svojho otca s Camillou Parker Bowles, súčasnou kráľovnou manželkou, mlčal.

Kráľ Karol III. a princezná Diana sa rozišli v roku 1992. V januári 1993 boli v britských bulvárnych denníkoch uverejnené prepisy zvukových nahrávok medzi Karolom a Camillou z decembra 1989, teda z čias, kedy boli ešte obaja v manželstvách.

V júni 1994 sa súčasný kráľ k romániku priznal v televíznom rozhovore s Jonathanom Dimblebym. O rok neskôr v široko odsudzovanom rozhovore BBC Panorama princezná Diana novinárovi Martinovi Bashirovi povedala, že v jej manželstve boli „traja ľudia“.

Kvôli Camille podviedol Charles nielen Dianu: Horkokrvná dcéra bohatého škótskeho statkára ho vyhodila KRUTÝMI SLOVAMI! Zobraziť článok

Harry vo svojich memoároch píše, že spoločne s bratom boli zradou otca silno ovplyvnení. „Samozrejme, nerozumeli sme, čo sa s rodičmi deje, ale obaja sme cítili prítomnosť inej ženy." Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});