Túto fotografiu princeznej Diany ste ešte nevideli: Priamo z rodinného albumu ju vytiahol jej brat!

Gróf Charles Spencer, brat zosnulej princeznej, zdieľal portrét so svojou sestrou Dianou a ich otcom Johnom Spencerom počas párty v Althorp ...

Gróf Charles Spencer, brat zosnulej princeznej, zdieľal portrét so svojou sestrou Dianou a ich otcom Johnom Spencerom počas párty v Althorp House.

Fotogaléria

Uctil si tak jej pamiatku

Charles Spencer a jeho manželka Karen plánujú zverejniť ďalšie príbehy z ich rodného Althorp House, sídla v Northamptone. Práve tam princezná Diana strávila svoje tínedžerské roky.

Zábery publikuje prostredníctvom svojho online seriálu Spencer 1508. Medzitým sa gróf vracia k vzácnym spomienkam z rodinného sídla aj na svojom Instagrame.

Že členka kráľovskej rodiny nemôže byť sexi? Pozrite si nezabudnuteľné looky princeznej Diany, POSLEDNÝ je TOP! Zobraziť článok

Pri príležitosti Dušičiek zdieľal formálny portrét jeho sestry Diany a ich otca Johna na párty v roku 1989. "Dnes je Sviatok všetkých svätých – je zvykom spomínať na duše tých, ktorí odišli a ktorých milujete," napísal. "Toto je pre mňa hlboko dojímavá fotografia z leta 1989, keď sa v Althorpe konala párty pri príležitosti otcových 65. narodenín," doplnil Spencer. FOTKU UVIDÍTE TU.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});