Znepokojivé detaily o minulosti kráľa Karola III.: O otcovej nevere sa v rodine vedelo, tvrdí Harry a prezradil toho ešte VIAC!

Princ Harry vo svojich nových memoároch spomína, že princ William tušil o tajnom vzťahu kráľa Karola III. a Camilly. Tajomstvo ho zožieralo ...

Princ Harry vo svojich nových memoároch spomína, že princ William tušil o tajnom vzťahu kráľa Karola III. a Camilly. Tajomstvo ho zožieralo a od detstva ho sprevádzal pocit viny.

Fotogaléria

Karol III. sa s Camillou oženil v apríli 2005. Podľa Harryho slov ho spoločne s Williamom prosili, aby tak nerobil. Ich otec však na prosby nereagoval. Harryho autobiografia tiež opisuje situáciu, kedy dnes už kráľ nevhodne žartoval na účet svojho mladšieho syna: „Kto vie, či som vôbec tvoj skutočný otec?"

Túto fotografiu princeznej Diany ste ešte nevideli: Priamo z rodinného albumu ju vytiahol jej brat! Zobraziť článok

Kensingtonský a Buckinghamský palác odmietli Harryho slová komentovať. Kniha okrem iného obsahuje aj podrobnosti o situácii, kedy boli princovia prvýkrát predstavení Camille. Vojvoda tvrdí, že on a jeho brat s ňou mali oddelené stretnutia predtým, ako v roku 2005 vystrojili kráľovskú svadbu číslo dva. 

Camilla sa mu zdala „nudná“. Neskôr však dodal, že "je to úžasná žena, ktorá urobila otca veľmi, veľmi šťastným." 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});