Z tajnej milenky novou kráľovnou: Príbeh ľuďmi nenávidenej Camilly. Dokáže si získať sympatie verejnosti?

Na muža svojho života čakala desaťročia. Je ním bývalý princ, no dnes už britský kráľ Karol III. Od prvého stretnutia, vtedy 24 ročnej ...

Na muža svojho života čakala desaťročia. Je ním bývalý princ, no dnes už britský kráľ Karol III. Od prvého stretnutia, vtedy 24 ročnej Camilly, ich láska trvá dodnes.

Fotogaléria

Narodila sa 17.7.1947 ako Camilla Rosemary Shandová. Vyrastala vo Východnom Sussexe a Južnom Kensingtone. Vzdelanie dostala na strednej škole Queen's Gate School v Anglicku, a pokračovala na akadémii Mon Fertile vo Švajčiarsku. Odtiaľ to mala na skok k štúdiu francúzskej literatúry do Paríža.

Už pri prvom stretnutí imponovala princovi Charlesovi svojim osobitým zmyslom pre humor. Hoci boli obaja zamilovaní a nezadaní, počas chodenia ale žiadosť o ruku z jeho strany neprišla.

Britskému trónu sa nezdala dosť dobrá pre ich najstaršieho syna. Po neskoršom Charlesom návrate z vojenskej služby v námorníctve už bola Camilla zasnúbená s iným.

V roku 1973 sa vydala za dôstojníka britskej armády Andrewa Parkera Bowlesa, s ktorým má dve deti (Toma a Lauru). Po 22 rokoch manželstva sa rozviedli. Pokračovanie na ďalšej strane. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});