Požiadavky kráľa Karola III. sú vskutku BIZARNÉ: Zabudnite na kaviár a šampanské, existuje čosi oveľa snobskejšie!

O údajných zvláštnostiach 73-ročného panovníka sa podelil Christopher Andersen, autor pripravovanej knihy Kráľ: Život Karola III. Pre ...

O údajných zvláštnostiach 73-ročného panovníka sa podelil Christopher Andersen, autor pripravovanej knihy Kráľ: Život Karola III. Pre Entertainment Tonight povedal, že Karol je „jedným z najexcentrickejších suverénov, akých kedy Veľká Británia mala“.

Fotogaléria

Andersen tvrdí, že mnohé z kráľových vrtochov sa týkajú najmä času stráveného mimo domova. Karol III. údajne stále cestuje s plyšovým medvedíkom z detstva. Jedinou osobou, ktorá môže s plyšovým maznáčikom manipulovať, je kráľova dávna opatrovateľka Mabel Anderson, ku ktorej má stále veľmi blízko.

Meghan a Harry
Vzťahy v troskách: Charles sa chcel udobriť s Harrym, takú reakciu od syna nečakal Zobraziť článok

Okrem toho cestuje s na mieru vyrobenou záchodovou doskou. Andersenovo tvrdenie nie je úplnou novinkou. O tejto zvláštnosti informovala už autorka a bývalá redaktorka Vanity Fair, Tina Brown. Tá vo svojej knihe, ktorá vyšla začiatkom roka, hovorí, že Karol trvá na tom, aby mal na cestách svoje ortopedické lôžko, záchodovú dosku a toaletný papier Kleenex Velvet.

Andersen opisuje kráľa Karola III. ako veľmi náladového, temperamentného a občas výbušného človeka.

Za pozornosť stojí aj to, čo kráľ na svojich cestách jedáva. Zasvätenci z paláca tvrdia, že na večeru (aj u niekoho iného) si vždy privedie vlastného kuchára. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});