William a Kate penia! Kráľovská rodina prechádza do bojového režimu. Dôvod? Nový dokument o Harrym a Meghan

Princ William je „v náladičke“ a nechystá sa ju stratiť. Je isté, že nový dokument svojho brata si s manželkou Kate nepozrie!

Princ William je „v náladičke“ a nechystá sa ju stratiť. Je isté, že nový dokument svojho brata si s manželkou Kate nepozrie!

Fotogaléria

Z dokumentárneho seriálu od Netflix "Harry & Meghan" nie je kráľovská rodina ani trochu nadšená. Kráľovský expert Christopher Andersen prehovoril v rozhovore pre Us Weekly o reakcii paláca a povedal, že všetci sú „v podstate zhrození“.

Lady Amelia Windsor
Kate a Meghan si neškrtli: Najkrajšou členkou britskej kráľovskej rodiny je táto blondínka! Zobraziť článok

„Myslím, že sa so zatajeným dychom pripravujú na ďalšie potenciálne komplikácie,“ vysvetlil Andersen a dodal, že pokiaľ ide o Harryho a Meghan verzus zvyšok kráľovskej rodiny, „pocit zrady sa presunul do skutočného bojového módu.“ Pretože toto vojna očividne je.

Aj samotní rodičia Meghan Markle sa pre médiá vyjadrili, že si dokument radšej nepozrú. 

Andersen ďalej vysvetľoval pozíciu kráľa Karola III., ktorému bol pri nástupe na trón „pridelený tento strašný problém“. Doslova povedal: „Je to taká vec, ktorú by sa kráľovná snažila ignorovať tak dlho, ako by len mohla. Ale Karol III. nie je ten typ človeka… Má vznetlivú povahu, v zákulisí ju už mnohokrát odhalil. A som si istý, že je na pokraji zrútenia.“ Pokračovanie na ďalšej strane.

Zmrznuté úsmevy na oslavách Harryho babičky.
Vyzradili dôvod presťahovania Harryho a Meghan: "Nenávidel to tam," tvrdí zdroj Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});