Nával emócií a vášnivé jednorazovky: Tieto 3 znamenia čaká v januári vzrušujúca milostná dráma

Rok 2023 začínajú niektoré znamenia s množstvom emocionálneho chaosu. Ktorých sa to týka?

Rok 2023 začínajú niektoré znamenia s množstvom emocionálneho chaosu. Ktorých sa to týka?

Fotogaléria

Prvý mesiac nového roka je všeobecne považovaný za najambicióznejší. Robíte si nové plány a vytvárate moodboardy na dosiahnutie svojich cieľov. Ale v láske to nie je také jednoduché a už vôbec nie plánovateľné.

Pre niektoré znamenia zverokruhu sa nový rok začína neporiadkom a množstvom milostnej drámy. Nebojte sa, neznamená to automaticky niečo negatívne…

Sú verní a po uši zamilovaní: Pre ľudí v týchto znamenia je láska posvätná! Zobraziť článok

Panna
Ľudia narodení v tomto znamení milujú štruktúru a poriadok, a preto sú v januári obzvlášť rozrušení. Sú neobyčajne sentimentálni a roztúžení, navyše prichytení pri vyberaní starých milostných listov a listovaní v denníkoch. Kľudne sa môže stať, že dávno zabudnutý ex sa v januári opäť stane problémom.

Naivné a nonstop využívané: Tieto tri znamenia sa nechajú ľahko OKLAMAŤ! Patríte medzi ne? Zobraziť článok

Panny by sa teraz nemali vrátiť späť do minulých vzorcov. Keď toto pokušenie pominie, január sa v pozitívnom zmysle vyvinie v dobrodružný mesiac.

Niekto (nie bývalý) by mohol zapáliť náhly oheň, ktorý by spôsobil náhly ponor do hlbokej romantiky. S milovanou osobou by to mohlo viesť k AHA momentu vo vzťahu, ktorý tiež posúva sexuálny život na úplne novú úroveň.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});