Naivné a nonstop využívané: Tieto tri znamenia sa nechajú ľahko OKLAMAŤ! Patríte medzi ne?

Nasledujúce znamenia sa musia zmieriť s tým, že ich naivitu a dobrosrdečnosť ostatní zneužívajú vo svoj osobný prospech.
  • Zdroj: Getty/Cecilie_Arcurs

Nasledujúce znamenia sa musia zmieriť s tým, že ich naivitu a dobrosrdečnosť ostatní zneužívajú vo svoj osobný prospech.

Preto by si mali obzvlášť dávať potom na „skvelé“ ponuky a úžasné akcie predajcov. A zložiť ružové okuliare aj pri vzťahoch. 

STRELEC
Úprimne? Ste znamenie bojujúce samo so sebou, stále nespokojné kvôli nízkemu sebavedomiu, a bojíte sa, že sa to dozvie aj okolie. Strelec sa stále snaží byť sebavedomý, no nechá sa vtiahnuť do hry manipulatívnych ľudí, z ktorej nedokáže uniknúť. 

Pre túto vlastnosť vás nezriedka dokonca využívajú aj vlastní partneri či dobrí priatelia. Tí sa spoliehajú na vašu láskavosť, dobrú vieru a trochu detskú naivitu.

Veľký horoskop na rok 2023: Čo hviezdy pripravili pre znamenie STRELCA? Zobraziť článok

Svoje vlastné pravdy neuplatňujete na seba, ale často poučujete iných, ale v hádkach zvyčajne ťaháte za kratší koniec. Čo sa týka milostného života, ten je väčšinou stabilný, pretože od partnera si necháte ľahko vnútiť jeho vôľu, čo nerobí zbytočné dusno v rodine. Radšej sa teda podvolíte, len aby ste ďalej pretrvávali v láske.

Spokojný Strelec je ten, ktorý má okolo seba pokojnú atmosféru, dostatok objatí a solídnu finančnú istotu.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});