Táto aktivita vám zníži stres až o 68 percent: Pustite sa do toho a uvoľnenie príde už do 6 minút!

Sviatky doznievajú, no zima ešte trvá a večery sú dlhé. To je ten pravý čas v roku, kedy siahnuť po knihe! Mimochodom, vedeli ste, že ...
  • Zdroj: Getty/jacoblund

Sviatky doznievajú, no zima ešte trvá a večery sú dlhé. To je ten pravý čas v roku, kedy siahnuť po knihe! Mimochodom, vedeli ste, že práve čítanie je mimoriadne efektívnou antistresovou metódou, ktorá zaberá už do 6 minút?

Týchto 10 kníh sa oplatí čítať:

Jüne Plã, Klub Rozkoše

Inkluzívna kniha o sexe pre 21. storočie, ktorú by si nemali nechať ujsť tí, ktorým záleží na spôsobovaní rozkoše a potešenia sebe ako aj svojim partnerkám a partnerom. Kniha sa vo Francúzsku stala bestsellerom a je ilustrovaným sprievodcom tipmi a technikami pre kvalitný sexuálny život pre začiatočníkov i pokročilých.

Štúdia odhalila, na koľkú hodinu majú nastavený budík šťastní ľudia: Uff, toto dá zabrať, ale stojí to za to! Zobraziť článok

Sheila Heti, Materstvo

Autorka sa v knihe pýta, čo žena získa a stratí, keď sa stane matkou, a toto najzávažnejšie rozhodnutie ranej dospelosti spracúva s otvorenosťou, originalitou a humorom, ktoré jej priniesli medzinárodné uznanie.

Rozprávačkou intímneho príbehu je takmer štyridsiatnička, ktorá pri otázkach svojich priateľov zvažuje, či sa vôbec stane matkou. Z premýšľania o materstve odstreďuje vplyv rovesníčok, partnera a povinnosti voči rodine. Materstvo je odvážny, precítený a drsne originálny román, ktorý určite povedie k živým úvahám o ženskosti, rodičovstve a o tom, ako – a najmä pre koho – žiť.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});