Donatella Versace rieši starnutie prehnanými plastikami: Keď ju uvidíte na fotkách z minulosti, padne vám sánka. ÚPLNÁ KOČKA!

O tom, že menej je niekedy viac by vedela rozprávať aj talianska módna návrhárka Donatella Versace (67). Snaha byť večne krásnou sa jej ...

O tom, že menej je niekedy viac by vedela rozprávať aj talianska módna návrhárka Donatella Versace (67). Snaha byť večne krásnou sa jej veľmi nevydarila.

Fotogaléria

67-ročná módna ikona teraz púta pozornosť extrémnym oblečením a plastickými operáciami. Estetické zákroky nepopiera, z bývalých jemných čŕt jej po operáciách nezostalo takmer nič. Pritom v mladosti bola naozaj pôvabnou, a podľa mnohých dokonca najkrajšou ženou módneho priemyslu.

3 dôvody, PREČO to nepreháňať s výplňami: Dievčatá, majte mieru, ináč budete spuchnuté a zdeformované, tvrdí známa lekárka Zobraziť článok

Americký plastický chirurg Dr. David Rapaport v roku 2022 pre magazín TheThings uviedol: “Od roku 2002 sa mi zdalo, že sa jej tvár stále viac mení. Ústa má naplnené príliš veľa a na jej tvári sú viditeľné stopy výplní. Má tiež jazvu po facelifte, ktorú vidím priamo pred spánkom, a je viditeľná aj jemná lineárna jazva. Je celkom zrejmé, že podstúpila plastickú operáciu tváre.“

Donatella Versace bola dvakrát vydatá, prvým manželom bol americký model Paul Beck (v rokoch 1983 až 2000) s ktorým má deti Allegru (36) a Daniela (33). Druhým bol taliansky podnikateľ Manuel Dallori (v rokoch 2004 až 2005).

Keď bol 15. júla 1997 zavraždený Gianni Versace, Donatella zdedila 20 percent spoločnosti Versace. Aktuálne je hlavnou módnou návrhárkou celého módneho domu. Dohliada na výrobu kolekcií a pomáhala navrhovať reklamné kampane, ktoré zahŕňajú celebrity ako Christina Aguilera, Nicki Minaj či Lady Gaga.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});