54-ročná hviezda Baywatchu ohromila neprajníkov: Tvár dvadsiatky, v perách kyselina hyalurónová, no TÁ POSTAVA...

Možno si spomínate na blond herečku Donnu D'Errico, ktorá v červených plavkách zachraňovala z vĺn seriálových nešťastníkov.

Možno si spomínate na blond herečku Donnu D'Errico, ktorá v červených plavkách zachraňovala z vĺn seriálových nešťastníkov.

Fotogaléria

Nie každá herečka si môže gratulovať, že má iba obdivovateľov. K úspechu patrí aj pár hejterov či trollov, ktorí svojimi štvavými poznámkami narobia nejednu vrásku na čele alebo minimálne pokazia aspoň náladu.

Podobnú spŕšku od neprajníkov nedávno dostala aj Donna D'Errico, ktorú označili za „príliš starú“.

Má 75 rokov a neskutočnú postavu! Tajomstvo tejto BABIČKY je detsky jednoduché, stačí, že cukor vymenila za... Zobraziť článok

Bývalá playmate sa s ohováračskými rečami vysporiadala po svojom, a na svojom instagramovom profile sa pochválila neuveriteľnou postavou v úspornej značkovej spodnej bielizni. Fanúšikovia sa nevedeli nabažiť jej krásy.

Okrem plavčíčky sa objavila aj vo filmoch Muži v bielom, Austin Powers v Zlatom úde, Pobozkajte nevestu či obľúbených seriáloch Záchranári z L.A.,  Ren 911! či Sabrina, dospievajúca čarodejnica.

K nasledujúcej fotke Donna dodala: "Poviem vám niečo, čo by vás mohlo prekvapiť. V skutočnosti môžem nosiť a robiť doslova, čo chcem.“

Ako vidíte, ani 50+ nie je vek, ktorý už vyslovene zakazuje niektoré kusy oblečenia. Hoci si k postave pomohla aj estetickými zákrokmi, v kondičke sa udržiava vegánskou stravou a pravidelným pohybom.

Stella Maxwell
Úžasné krivky Stelly Maxwell: Čo jedáva a ako cvičí jedna z najžiadanejších modeliek súčasnosti? Zobraziť článok

Za sebou má jedenásťročné manželstvo (1996 - 2007) s heavymetalovým muzikantom Nikki Sixxom z kapely Mötley Crüe, z ktorého má pár dve deti. V roku 2018 chodila s DJ Frieseom, a párkrát bola videná aj s podnikateľom Russellom Simmonsom.  

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});